ET SOTE-SALATA
MALZEMELER:
yarım kilo kuşbaşı et
1 orta boy kurusoğan
2 domates
2 tane sivri biber
tuz
kekik
karabiber
2 kaşık margarin veya sıvıyağ
YAPILIŞI: ETİ SUYUNU SALIP ÇEKİNCEYE KADAR KAVURUP ÜZERİNE MARGARİN VE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI İLAVE EDİN,SOĞANLAR KAVRULDUKTAN SONRA BİBERLERİ VE DOMATESLERİ EKLEYİP DOMATESLER SUYUNU ÇEKİNCE ARZUYA GÖRE 1 VEYA 2 BARDAK SICAK SU EKLEYİN ETLER İYİCE YUMUŞAYINCA BAHARATLARI EKLEYİP ALTINI KAPATIN.
Yorumlar
sevgiler
Harika görünüyor
Ellerinize sağlık
Sevgiler