MALZEMELER: 1 kilo süt 1 bardak tozşeker 2 kaşık un 2 kaşık nişasta 2 kaşık pirinç unu DİBİ İÇİN: yarım br pudra şekeri 1 kaşık tereyağ YAPILIŞI: 1 kilo sütten 1 bardak kadar ayırıp kalan sütü şekerle birlikte ateşe koyun,1 bardak ayırdığınız sütün içerisine un,nişasta ve pirinç ununu koyup iyice ezin kaynayan şekerli süte ekleyin. Pişireceğiniz tepsinin dibini tereyağı ile iyice yağlayıp her yerine gelecek şekilde pudra şekeri ekin,muhallebi kaynadıktan sonra altını kapatıp tepsinin dibine ince olacak şekilde 2-3 kepçe yaydırıp ocakta döndüre döndüre yakın kalan muhallebiyi de döküp içi soğuk su dolu başka bir tepsinin içerisine oturtun ki kazandibi tepsiden kolay çıksın 2-3 saat soğutup, kesip rulo yaparak servis edebilirsiniz tabii ki tarçınla....