DONDURMA KAŞIĞI KURABİYESİ
SEVGİLİ SİBEL YALÇIN bir kaç ay önce yayınladıgında ilgimi çekmişti, yapmak bu güne kısmet oldu, çok beğendik, sık yapılacaklar arasına girdi.. MALZEMELER: 1 çay bardağı sıvı yağ 150 gram tereyağ veya margarin 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı buğday nişastası 2,5 bardak un (tereyağ çok yumuşamıştı daha fazla un gitti) vanilya..kabartma tozu yarim bardak damla çikolata YAPILIŞI: *yağı ve unun yarısını kaşık yardımıyla birbirine yedirin *diğer malzemeleri ilave edin *kalan unu yavas yavaş ilave ederek kulak memesi yumuşaklığını elde edin *damla çikolataları ekleyip bir süre dolapta dinlendirin *yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye yaylı dondurma kaşığı yardımıyla dizin *170 derecede 15 dk pişirmeniz yeterli...