COCOSTAR PASTA
MALZEMELER : 3 yumurta 2,5 çay bardağı şeker 2 çay bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı kakao 1 paket kabartma tozu 4 çay bardağı un ISLATMAK İÇİN: 1 çay bardağı nescafeli süt KREMASI: 500 ml süt 7 kaşık irmik 50 gr tereyağı 2 vanilya 1.5 su bardağı şeker 200 gr hindistan cevizi YAPILIŞI: 26 cm lik kelepçeli kalıpta kek hamurumuzu 180 derecede pişiriyoruz Diğer tarafta hindistan cevizi hariç kremasını yapıyoruz, piştikten sonra irmikli kremanın içine hindistan cevizini koyup karıştırıyoruz Hafif soğuyan kekimizi sütle ıslatıp ılık kremayı döküyoruz Son olarak üzerine 150 gr sade çikolatayı benmari usulü eritip döküyoruz, kalıbı açmadan 1 gece buzdolabında bekletiyoruz