21 Ocak 2013 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ




MALZEMELER:
1 tane orta boy  kereviz
1 tane patates
1 tane havuç
zeytinyağ
tuz-1 çay kaşığı toz şeker
1 tane kuru soğan
YAPILIŞI:
BEN genelde düdüklü tencere de pişirdiğim için alta soğanları doğruyorum, üzerine havuçları,  kereviz-patatesleri atıyorum tuzunu şekerini koyup üzerine yeterince zeytinyağı gezdiriyorum yarım çay bardağı da su ekleyip düdük indikten sonra 10 dk pişirip soğuması için servis  tabağına alıyorum.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...