ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ




MALZEMELER:
1 tane orta boy  kereviz
1 tane patates
1 tane havuç
zeytinyağ
tuz-1 çay kaşığı toz şeker
1 tane kuru soğan
YAPILIŞI:
BEN genelde düdüklü tencere de pişirdiğim için alta soğanları doğruyorum, üzerine havuçları,  kereviz-patatesleri atıyorum tuzunu şekerini koyup üzerine yeterince zeytinyağı gezdiriyorum yarım çay bardağı da su ekleyip düdük indikten sonra 10 dk pişirip soğuması için servis  tabağına alıyorum.

Yorumlar

nursen aksoy dedi ki…
Dilekcim ne güzel şekil vermişsin kereviz ve havuçlara ,bayıldım..ellerine sağlık yenmez mi hiç..Ben portakal suyuyla pişiriyorum,çok güzel oluyor..Denemeni tavsiye ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ