21 Ocak 2013 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ




MALZEMELER:
1 tane orta boy  kereviz
1 tane patates
1 tane havuç
zeytinyağ
tuz-1 çay kaşığı toz şeker
1 tane kuru soğan
YAPILIŞI:
BEN genelde düdüklü tencere de pişirdiğim için alta soğanları doğruyorum, üzerine havuçları,  kereviz-patatesleri atıyorum tuzunu şekerini koyup üzerine yeterince zeytinyağı gezdiriyorum yarım çay bardağı da su ekleyip düdük indikten sonra 10 dk pişirip soğuması için servis  tabağına alıyorum.

1 yorum:

nursen aksoy dedi ki...

Dilekcim ne güzel şekil vermişsin kereviz ve havuçlara ,bayıldım..ellerine sağlık yenmez mi hiç..Ben portakal suyuyla pişiriyorum,çok güzel oluyor..Denemeni tavsiye ederim..

BAYRAM TATLILARI