8 Haziran 2012 Cuma

MISIRLI BARBUNYA(trahna)

http://dilekkmutfakta.blogspot.com/2008/07/trahana.html
 SEMİZOTLU PATATES SALATASI
 ZEYTİNYAĞLI PATLICAN


5 yorum:

derya dedi ki...

Canısı ellerine sağlık barbunyayı
çok severim renk süper ellerine sağlık öpüyorum.

Denizin Yıldızı dedi ki...

Peki bunların tarifleri de gelicek mi? :) Ellerine sağlık. Özellikle yaz aylarında bol bol tüketmek istediğim ama kızartmadan da güzel bir yemek yapmanın mümkün olmadığı patlıcan tarifini bekliyorum...
Sevgiler...

çeşnici Handan dedi ki...

Yazın tüm güzel lezzetleri birarada çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım.

AsOrTiK dedi ki...

barbunyayı çok severim, sık sık yaparım. ama mısırlısını ne duydum, ne gördüm, ne de yedim tabiki:)) nasıl bir tat merak ettim, verirsen tarifini denerim dilek'çim:))
sevgiler

general klima servisi dedi ki...

mısırlı barbunyayı daha önce yemiştim gerçekten tadı damağımda kalmıştı. resimler resmen iştahımı kabarttı ellerinize sağlık

PRATİK SÜTLÜ TATLI

Sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz en kolay muhallebi MALZEMELER: 1 lt süt 1 bardak un 1 bardak seker 1 kutu krema vanilya meyve ...