ETİMEK TATLISI
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6ufmAdODBS0v7aKgKc8wB6ACC7_5T0vA7fDRfZ_aAsGO6SDoMwDsU5iJDlgvLColZ6wDcdrIilkOz3hVl-6D5HaGhkUcybK9tggCCsE27C-FPmKIpjgDDakF9NtmwMVSzORCLYpvBBWpW/s400/etimek.jpg)
MALZEMELER:
1 PK tuzsuz etimek
2 bardak toz şeker
MUHALLEBİSİ
1 KİLO SÜT
1 bardak un
1 bardak şeker
1 diş damla sakızı(isteğe bağlı)
ÜZERİ İÇİN:
1 paket kremşanti(çırptıktan sonra yarısını muhallebiye ekliyorum yarısını üzerine sürüyorum)
1 bardak süt
hindistan cevizi
YAPILIŞI:
2 bardak şekeri karamel oluncaya dek yakıyorum,2 bardak sıcak su ekleyip fokurdayınca kapatıp borcama dizdiğim etimeklerin üzerine döküyorum.süt-un-şekerle muhallebiyi yapıp ılınınca içine kremşantinin yarısını koyup çırpıyorum etimeklerin üzerine yayıyorum, kalan kremşantiyi üzerine sürüp soğutuyorum,BOLCA HİNDİSTAN CEVİZİ serpip servis yapıyorum.
Yorumlar
zel olmuş ellerine sağlık öpüyorum kocaman.
Sevgilerimle