1 Temmuz 2011 Cuma

TAVUK ŞİŞ


MALZEMELER:
1 kemiksiz göğüs eti
zeytinyağ
kekik-pulbiber-soya sosu-sarımsak -tuz
YAPILIŞI:
en az birkaç saat önce kuşbaşı doğradığım tavuk göğsünü zeytinyağı-soya sosu ve baharatlarla karıştırıp ağzı kapalı bir kapta buzdolabında dinlendiriyorum daha sonra şişlere dizip ızgara yapıyorum.

6 yorum:

derya dedi ki...

Canım benim bende evde sık yaparım şişler enfes görünüyor ellerine sağ
lık öpüyorum.

Gülcan dedi ki...

ohh harika ellerinize sağlık.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Ellerine sağlık adaşım

mutlu pazarlar

Gönülünce dedi ki...

Tamda hafta sonu piknikleri için gibi görünüyor:)))bayılırım...Ellerine sağlık arkadaşım...

Sevgiler...

GÜL'ÜN MUTFAĞI dedi ki...

görüntüsünden lezetinin güzelliği belli oluyor canım ellerine sağlık Dilekçim bu ara sağlık sorunlarım ve sıcaklar yüzünden bilgisyara oturamıyorum çok özledim sizleri oturduğum yerden bol bol el işi yapıyorum mutfağa girmek hiç istemiyorum bu dönem geçer inşallah
sevgiler canım

durme durme dedi ki...

Yapımı pratik kendisi gösterişli bir yemek, çok sık yapıyorum, hem lezzetli hem de sağlıklı. Elinize sağlık...

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...