TAVUKLU MANTI
1 kilo yufka
haşlanmış didiklenmiş tavuk
tuz-karabiber
sarmısaklı yoğurt -tereyağ
YAPILIŞI:
YUFKALAR ORtadan kesilip haşlanıp didiklenmiş tavuklar, uzun tarafına konup sıkıca sarılır, 2 şer parmak aralıklarla kesilip tepsiye sıkı sıkı dizilip fırınlanır.
pişen yufkalar fırından çıkarılıp haşlanan tavuğun suyuyla ıslatılıp 10 dk kadar daha fırında tutulur.Sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış tereyağıyla servis yapılır.
pişen yufkalar fırından çıkarılıp haşlanan tavuğun suyuyla ıslatılıp 10 dk kadar daha fırında tutulur.Sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış tereyağıyla servis yapılır.
Yorumlar
Ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.
ne sağlık harika olmuş öpüyorum...
Gecenlerde elif arkadasimiz sizin elmali rulo tarifinizi yayinlamisti bende yapayim dedim yanliz ben rulo yapmadim kek kalibinda yaptim:))
Ellerinze saglik...