ETLİ NOHUT

MALZEMELER
2 bardak haşlanmş nohut
250 gr kadar kuşbaşı
1 kaşık biber salçası
1 kaşık domates salçası
1 büyük kurusogan
margarin, sıvı yağ ne kullanmak isterseniz
YAPILIŞI:
nohutları bir gece önce suya koyup ertesi gün haşlıyoruz
düdüklü tencerede yağda soğanı  ve etleri kavuruyoruz
salçaları ekleyip bir süre kavurduktan sonra nohutları ve sıcak suyu, tuzunu ilave edip düdüklü tencerede 20-25 dk pişiriyoruz...

Yorumlar

Sevim ince dedi ki…
harikasınız ellerinize sağlık süper görünüyor cnm

Yemek Tarifi
diyet yemek tarifleri
Turuncu Tatlar dedi ki…
harika bir menü ve görsel ellerine sağlık canım sevgiler..

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ