28 Ekim 2015 Çarşamba

GASTRO AKADEMİ...ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

Geçtiğimiz günlerde değerli şef Bülent Çalışkan 'ın daveti ile BURSA' lı bloggerlar olarak Hakan Ziya beyin Bursa ya kazandırmış oldugu Gastro Akademi de ET PİŞİRME TEKNİKLERİ ni öğrendik...
 Gastro Akademi, yiyecek içecek sektörüne fayda ve farkındalık oluşturmak üzere kurulmuş BURSA ' nın ilk ve tek Profesyonel Aşçılık Akademisidir...
Klasik, Modern, Yöresel Türk Mutfağı ve uluslararası Dünya Mutfak kültürlerine merak  duyanların eğlenceli bir ortamda değerli şefler eşliğinde katılabilecekleri harika bir ortam...


şefimiz öncelikle et konusunda bizleri bilgilendirdi ve daha sonra farklı yöntemlerle et pişirmeyi öğrendik..



İLETİŞİM

  • Alaaddinbey Mah. Ayfatma Cad. ME-SE İş Merkezi B-Blok No: 5/B/B/1 Nilüfer / BURSA
  • +90 224 443 16 68
  • +90 224 443 16 69
  • +90 224 443 43 63
  • info@gastroakademi.com.tr

Hiç yorum yok:

PRATİK SÜTLÜ TATLI

Sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz en kolay muhallebi MALZEMELER: 1 lt süt 1 bardak un 1 bardak seker 1 kutu krema vanilya meyve ...