17 Temmuz 2013 Çarşamba

AKŞAMA NE Mİ YAPALIM?????

FIRINDA KARNIYARIK: 

  •  PATLICANLARI ALACA SOYUP BİR SÜRE TUZLU SUDA BEKLETTİM, 
  •  DAHA SONRA KURULAYIP KAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE DİZİP YAĞLADIM 
  •  VE KIZARANA KADAR FIRINLADIM. 
  • DAHA SONRA YAPTIĞIM KARNIYARIK İÇİNİ VE DOMATES SOSUNU EKLEYİP İFTARA YAKIN TEKRAR KIZARMASI İÇİN FIRINA VERECEĞİM.

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

 PİLAV OLMAZSA OLMAZ

 VEE BİCİ BİCİİİİİ

2 yorum:

özlem dedi ki...

süper bende yarın akşama karnıyarık düşünüyorum. ellerine sağlık teşekkürler

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

Dilekcim akşam benim soframda aynen böyleydi tek fark etli patlıcan kebabı yapmıştım bende fırında, ellerine sağlık harika görünüyor

TART TİRAMİSU

MALZEMELER 2 yumurta 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi sıvı yag 2 kasik kakao 1 pk kabartma tozu 1 pk vanilya ...