EKS MUTFAK AKADEMİSİ BURSA'da...

NORVEÇ'ten Ülkemize gelen ünlü şef Jostein Medhus ve EKS Mutfak akademesi BURSA şubesinde
''Bloggerlara Özel'' olarak düzenlediği deniz ürünleri pişirme teknikleri ve tadım Workshopunda beraberdik..  


 uskumru


 mezgit
somon

Yorumlar

Bak Bu Harika dedi ki…
Güzel bir etkinlik olmuş anlaşılan.
T.C. Nilgün Komar dedi ki…
süpersiniz şekerlerim!
Sonsuz Dekorasyon dedi ki…
bayılırım somonun her haline çok keyifli bir eğitim olmuş. tüm hünerlerinizi sergilemişsiniz

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ