10 Mayıs 2013 Cuma

EKS MUTFAK AKADEMİSİ BURSA'da...

NORVEÇ'ten Ülkemize gelen ünlü şef Jostein Medhus ve EKS Mutfak akademesi BURSA şubesinde
''Bloggerlara Özel'' olarak düzenlediği deniz ürünleri pişirme teknikleri ve tadım Workshopunda beraberdik..  


 uskumru


 mezgit
somon

3 yorum:

Bak Bu Harika dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş anlaşılan.

T.C. Nilgün Komar dedi ki...

süpersiniz şekerlerim!

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

bayılırım somonun her haline çok keyifli bir eğitim olmuş. tüm hünerlerinizi sergilemişsiniz

ELMALI TURTA

MALZEMELER 200 gr margarin veya tereyag (oda isisinda) Yarim cay bardagi sivi yag 1 yumurta 4_5 kasik toz seker 1 pk kabartma t...