18 Mart 2012 Pazar

ET SOTE-SALATA




MALZEMELER:
yarım kilo kuşbaşı et
1 orta boy kurusoğan
2 domates
2 tane sivri biber
tuz
kekik
karabiber
2 kaşık margarin veya sıvıyağ
YAPILIŞI: ETİ SUYUNU SALIP ÇEKİNCEYE KADAR KAVURUP ÜZERİNE MARGARİN VE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI İLAVE EDİN,SOĞANLAR KAVRULDUKTAN SONRA BİBERLERİ VE DOMATESLERİ EKLEYİP DOMATESLER SUYUNU ÇEKİNCE ARZUYA GÖRE 1 VEYA 2 BARDAK SICAK SU EKLEYİN ETLER İYİCE YUMUŞAYINCA BAHARATLARI EKLEYİP ALTINI KAPATIN.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...