ET SOTE-SALATA
yarım kilo kuşbaşı et
1 orta boy kurusoğan
2 domates
2 tane sivri biber
tuz
kekik
karabiber
2 kaşık margarin veya sıvıyağ
YAPILIŞI: ETİ SUYUNU SALIP ÇEKİNCEYE KADAR KAVURUP ÜZERİNE MARGARİN VE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI İLAVE EDİN,SOĞANLAR KAVRULDUKTAN SONRA BİBERLERİ VE DOMATESLERİ EKLEYİP DOMATESLER SUYUNU ÇEKİNCE ARZUYA GÖRE 1 VEYA 2 BARDAK SICAK SU EKLEYİN ETLER İYİCE YUMUŞAYINCA BAHARATLARI EKLEYİP ALTINI KAPATIN.
Yorumlar
sevgiler
Harika görünüyor
Ellerinize sağlık
Sevgiler
Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.
Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.
Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.
Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.
Saygilarimla
Vincent
Petitchef.com