CEVİZLİ-SUSAMLI KROKAN
krokan sevmeyen varmıdır bilmiyorum,ben bayılıyorum genelde pastalara kullanırım diye yapıp kavanoza koyuyorum ama pastaya kullanmaya fırsat kalmadan sıfır:)))))
tarifi yok göz kararı şekeri elle irice parçaladığım cevizleri ve susamı ve birkaç damla limon suyunu tavaya koyup şeker eriyip karamel rengini alıncaya kadar bekliyorum daha sonra mermerin üzerine yağlı kağıt serip üzerine döküp soğumasını bekliyorum parçalara kırıp kavanozda saklıyorum,bu gördüğünüz krokan 1 bardak şekerden.
Yorumlar
Bugün veya yarın ama burgun mutlaka denicem.ellerine sağlık canım
sevgiler
( ama ben rejimdeyim nolcak simdi ? =) )
sevgiler saygilar
bloguma tekrar , seve seve beklerim
www.fraise-framboise.blogspot.com