5 Ekim 2012 Cuma

TAVUK IZGARA(patates eşliğinde)




tavukları yıkayıp süzdükten sonra teflon tencereye dizdim yanına parizyen kaşıkla kestiğim patatesleri ekledim
kapağını kapatıp suyunu çektirdim tereyağ-tuz-2 diş sarımsak koyup kızarmalarını sağladım kekik ve pul biber ekip altını kapattım.

4 yorum:

ilhan dedi ki...

sunum harika ama bir şey soracağım. patatesleri önce haşladınız mı? Yoksa haşlamadan mı koydunuz. Ellerinize sağlık.

Dilekkmutfakta dedi ki...

hayır haşlamadım tavuğun suyu ile kapakta kapalı olunca yumuşadılar daha sonra da tereyağı ilave edince kızardılar...

Fuat Gencal dedi ki...

Gerçekten sunum çok harika, Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

Saygılar.

Hatice Mutfakta dedi ki...

Cok gorsel bir yemek olmuş. Sunumuna bayıldım ellerine saglik..

Kurban Bayramında Alınabilecek En Güzel Hediye

Kurban Bayramı ’nda sevdiklerinizi ziyaret ederken, yıllar boyunca kullanabilecekleri pratik bir hediye de vermeye ne dersiniz? Yalnız uyara...