8 Ekim 2012 Pazartesi

KİRPİ ÇİKOLATA





ÇOK PRATİK BİR KAHVE Yanı ,çikolata ve çıtır çıtır kadayıf birleşti ortaya bir lezzet bombası çıktı,tarif  canım arkadaşım Dileğe ait  http://incisi.blogspot.com/ 
MALZEMELER:
300 gr taze kadayıf  (10 dk fırınlanacak)
2 paket 80 gr çikolata (ben 1 bitter-1 sütlü kullandım)
YAPILIŞI:
Çikolataları benmari usulü eritiyoruz (ben cam kapta 2 dk mikrodalgada erittim)
içine kadayıfları koyup iyice birbirine yediriyoruz kalıpla şekil  verip yağlı kağıt üzerine dizip soğumaya bırakıyoruz.

13 yorum:

nursen aksoy dedi ki...

Dilekcim bende okudum,yarın bende yapacağım..Merak ediyorum..ellerine sağlık,çok güzel olmuşlar..sevgiler..

sonu garanti tarifler dedi ki...

o kadar güzel görünüyor ki ekrandan alıp yiyesim geldi.ellerine sağlık.sevgiler,selamlar..

tatlilar gülcandan dedi ki...

Hayirli aksamlar bu degisik güzel cokda kolay tam benlik .Canim ilk firsatda deneyecegim cok güzel görünüyor.

Fuat Gencal dedi ki...

Günaydın, Kirpi mirpi çok güzel olmuş. Ellerinize,emeğinize sağlık. Çok leziz ve nefis görünüyorlar. Ayrıca çokda iştah açıcı.

Saygılarımla..

sarımutfak-hande dedi ki...

çok pratik ve güzeller deneyeyim
ellerine sağlık

LEYLA ILE YEMEK SAATI dedi ki...

cok ama cok begendim.benim sayfamada beklerim canim

lezzetiharikalarmutfagi dedi ki...

çok tatlılar harika olmuşlar :)

Cevver dedi ki...

İyi fikirmiş bu kış yapılacaklar listesine alıyorum.Teşekkür ederim :)))

sürbisa dedi ki...

Görüntü olarak harika gözüküyorlar lezzetlerininde çok iyi olduğuna eminim

ÖZLEM TURAN dedi ki...

Bunu mutlaka deneyeceğim. Ellerinize sağlık.

Feray kaygısız dedi ki...

Çok güzel görünüyor hem kolay hem atıştırmalık harika bir tarif ellerinize sağlık,

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Merhaba Dilek hanım,
Hem harika hem şık görünüyorlar. Fikrinize ve ellerinize sağlık ne kadar da pratik.
Sevgilerimle
Öznur

Sema dedi ki...

Elinize sağlık çok hoş ve pratik olmuş denenesi bir tarif selam ve sevgilerimle.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...