28 Eylül 2012 Cuma

CEVİZLİ SALÇA


Antep salçası (acı biber)
zeytinyağı
iri kırılmış ceviz
kekik
kimyon
sarımsak  karıştırılır, ekmek üzerine sürülerek afiyetle yenir.

3 yorum:

Hatice Mutfakta dedi ki...

Çok lezzetli görünüyor ellerinize saağlık..

Fuat Gencal dedi ki...

Ellerinize sağlık, çok güzel ve iştah açıcı görünüyor.

Saygılar.

nursen aksoy dedi ki...

Mıımmmm.KIZARMIŞ EKMEKLE SÜPER..ELLERİNE SAĞLIK..DİLEKCİM..

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...