BALIK ZAMANI









Çarşılarda pazarlarda her çeşit balık bol,ben hamsiden başka balık sevmem ama eşim ve çocuklar için diğer balıkları da pişirmek zorundayım bu aralar genelde palamut daha revaşta ben hafif yağlayıp fırınlıyorum, hamsi ise mutlaka kızartma diyorum, yapacak olanlara kolay gelsin,afiyet olsun...Eee arkasından da bir un helvası yenir ama:))))

Yorumlar

ilhan dedi ki…
Balığın en bol zamanı. Ama hamsi aslında kış balığı olduğu için şu sıralar çok lezzetli olmuyor. Helve süper. Ellerinize sağlık
Fuat Gencal dedi ki…
Merhabalar, Ne yaptınız böyle sevdiğim herşeyi bir araya getirmişsiniz. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok nefis ve iştah kabartan görüntüleri var.

Saygılar..
nursen aksoy dedi ki…
Of OF Dilekcim nasıl bir sofra..O sofrada keşke bende olsaydım...ellerine sağlık..süper..
kuyame dedi ki…
ellerine saglikk `Victoria secretdan guzel bir hediye icin blogumun cekilisine katilmak isterseniz beklerim http://kuyame.blogspot.com/2012/09/hediyemiz-victoria-secretdann-hadi.html
Hatice Mutfakta dedi ki…
En sevdiğim balık hamsi ellerinize sağlık. Nefis görünüyor..

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA