SALÇALI BİFTEK



MALZEMELER:
kişi sayısına göre biftek
2 tane kuru soğan,(tercihen 1 avuç arpacık soğan)
4-5 tane sivri biber
2 tane domates
2 kaşık salça
sıvıyağ-tereyağ
istenirse 1-2 patates
karabiber-tuz -kekik
YAPILIŞI:
Öncelikle az sıvıyağda etlerin her iki tarafını da kızartıyorum (ben düdüklü tencerede yapıyorum) daha sonra etleri dizip üzerine sıcak su ile sulandırdığım salçayı, 2 tane doğranmış patatesi, doğranmış domatesleri, biberleri, 1 kaşık kadar tereyağını,tuzunu ve karabiberini ekleyip tencereyi kapatıyorum düdüğü kapattıktan sonra 15 dakikada etlerimiz hazır,AFİYET OLSUN...

Yorumlar

tatlilar gülcandan dedi ki…
Ellerine emeklerine saglik .Canim papatya terda cok güzel görünüyor afiyetler olsun.
ellerine sağlık canım..aşağıdaki tartlara bittim:)sevgiler
durme durme dedi ki…
Görüntü harika doğrusu, ellerine sağlık, sevgilerle...
kurabiyeevim dedi ki…
Ellerinize, emeğinize sağlık.. Görüntü harika. Nefis olmuş..Sevgilerimle..
ELİF dedi ki…
Nefis olmuş canım, ellerine sağlık. Sevgiler...
özlem dedi ki…
harika görünüyor ellerine sağlık
özge bayrak dedi ki…
çok severim dilekcim, nefissin yine :) sevgiler. öperim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ