TAS KEBABI






MALZEMELER:
500gr dana kuşbaşı
1 tane domates
2 kaşık domates salçası
1 büyük soğan
2-3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvıyağ
karabiber-tuz
YAPILIŞI: Öncelikle sosu hazırlıyorum domates-soğan-sarımsak-salça-zeytinyağı ve tuzu robota koyup püre kıvamına getiriyorum,diğer tarafta etleri kızdırılmış sıvıyağda suyunu salıp çekinceye kadar bir süre soteliyorum daha sonra sosu ekleyip, 1 su bardağı da kaynar su ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 20 dk pişiriyorum.

Yorumlar

SihirliParmaklarr dedi ki…
çok sevdiğim bir yemektir .Çok da güzel olmuş sunum harika ellerine sağlık canım :))
hanife dedi ki…
Ne kadar güzel bir sunum eline sağlık
tatlilar gülcandan dedi ki…
Ellerine saglik canim afiyetler olsun.
Dilekkmutfakta dedi ki…
güzel yorumlarınız için teşekkürler..
cerenim.com dedi ki…
Ben de deneyeceğimmmm
GÜL'ÜN MUTFAĞI dedi ki…
sen yaparsında güzel olmazmı resimler de 10 numara sabah sabah ne kadar iştah kabartan bir görüntü ellerine sağlık dilekçim
durme durme dedi ki…
hmmm, enfes bizim evimizde çok sevilir, ellerinize sağlık. Mutlu haftalar...
Nesli dedi ki…
Sunum harika, yemek harika, ellerine sağlık canım
ELİF dedi ki…
Yemek zaten tartışmasız bir lezzet. Sunumun ise bir harika. Bayıldım. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
Tombul Tarifler dedi ki…
severek yediğimiz bir yemektir ellerine sağlık sevgiler
Şehrinaz dedi ki…
çok lezzetli görünüyor sunumuda harika ellerine sağlık...
sonsuz dekorasyon dedi ki…
nefis bir sunum olmuş püre ete çok yakışıyor!! çok cnm cekti:)
EMİRLE HAYAT dedi ki…
Hamileyim ve canım çekti hemen yapıyorum tarif icin teşekkürler
EMİRLE HAYAT dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜZÜMLÜ KURABİYE

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ

MAYALI ve KABARTMA TOZLU POĞAÇA