30 Eylül 2010 Perşembe

SARDALYA TAVA

Balık konusunda çok acemiyim hangi balık ne zaman ve nasıl yenir hiç bilmem,sardalyanın ızgarası güzel olurmuş ama ben unlayıp kızartmayı tercih ettim e yendimi??? yendiii:)))

3 yorum:

Gönülünce dedi ki...

Balığın her türüne her zaman varım zamanı pek önemli değil...Nefis olmuş ellerine sağlık arkadaşım...

Sevgiler...

özlem dedi ki...

ellerine sağlık salata benden balıklar sizden akşam yemeği hazır işte bu kadar.

GÜL'ÜN MUTFAĞI dedi ki...

Dilekçim benimde bu ara canım balık istiyor ama eşim sevmediği için eve pek girmiyor
beni facebooktan silmişsin ama eski arkadaşlar faceboktayız seni andık dün akşam asiye , rainbov ben üçümüz iyi muhabbet ettik eski günleri özlemişiz çok öpüyorum sevgiler canım

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...