KURU PATLICAN-BİBER KAVURMASI


BU KURULAR DOLMALIK ALIRKEN DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ HAZIR DOĞRANMIŞ KURUTULMUŞ OLARAK SATILIYOR,İÇERİSİNDE DOMATES-KABAK,BİBER VE PATLICAN VAR TÜRLÜ YEMEĞİ YAPMAK İÇİN İDEAL BEN ÇATAL BATACAK KADAR HAŞLADIM DAHA SONRA ZEYTİNYAĞINDA KAVURUP YOĞURTLADIM DEĞİŞİK BİR LEZZET OLDU ETLİ TÜRLÜSÜDE ÇOK LEZZETLİYDİ HAFİF ACILI DENEYİN DERİM...

Yorumlar

Miskokulu Lezzetler dedi ki…
Dilekciğim eline sağlık.Ben kurutulmuş biberi yapıyorum.Gerçekten çok nefis oluyor.Diğerlerini denememiştim.Tarifin çok iyi oldu.Sevgiler.
Mis gibi ellerinize sağlık.
Adsız dedi ki…
Oh oh muhtesem gözüküyor canim..
Ellerine saglik...
Hayirli cumalar
NEŞELİ MUTFAK dedi ki…
dilekciğim ellerine sağlık canım bende kurutulmuş sebzeleri çok severim .biberi yazın özellikle çok kuruturuz ki bol bol haşlayıp kavuralım yoğurtlayalım diye..kesinlikle tavsiyene katılıyorum:)))
Unknown dedi ki…
kurutulmuş sebzelerim vardı bende böyle yapayım dilek.ellerine saglık.
nanekokusu dedi ki…
kurutulmuş patlıcan biber domates her sene bende yazdan kurutup kışın kullanıyorum çokta güzel oluyor hazır yemek ellerine sağlık afiyetle dilekcim nerelerdesin görünmüyorsun sevgilerimle kocaman öpüyorum..
Gönülünce dedi ki…
Arkadaşım o yoğurt sarımsaklıysa deymeyin keyfime nefiss olmuş...ellerine sağlık canım...
Sevgiler...
esra dedi ki…
Eline sağlık dilekciğim ,çok güzel görÜnüyor tadını tahmin edebiliyorum, ne kadar güzel olduğunu...sütlü tatlı etkinliğime katılırsan çok sevinirim ...sağlıcakla kal...