29 Ağustos 2009 Cumartesi

KARIŞIK KIZARTMA ve KÖZLENMİŞ PATLICAN SALATA


Bunların detaylı tariflerini vermeme gerek yok sanırım herkesin yapıp severek yediği
salata çeşidi, patlıcanlar ve kırmızı biberler közlenir doğranıp sirke,sarmısak ve zeytinyağı ile tatlandırılır
Kızartma ise malum tüm malzeme hazırlanıp sıvıyağda kızartılır üzerine domates sos yapılı r,isteyen yoğurtlada yiyebilir.afiyet olsuuunnn...

10 yorum:

Mutfak Havlusu dedi ki...

sabahları çok severim böyel enfis olur ki her zaman severim ama sabahları her zaman kahvaltı yapamadığım için bir ödül gibi gelir:)
ellerinize sağlık.

lalelimutfaklar dedi ki...

dilekcim. goruntu super. bilgisayara oturamiyorum. ayagimi burkmustum turkiyede. uzerine bir de merdivenlerden dusunce 4 hafta tatil alci ve bandajla gecti.simdi di cok agrilarim var. iyilesince tekrar yeni bir seyler ekliyecegim.ama arada bir iki dakikaligina kacamak yapip bakiyorum. arkadasim her zamanki gibi harikasin. sevgiler.

yeşim dedi ki...

ikiside enfes favorim

ellerine sağlık
sevgiler

defneylebirlikte dedi ki...

nefis bir lezzet.ellerine sağlık..

derya dedi ki...

Canım ellerine sağlık harika görünü
yorlar kocaman öpüyorum...

ESRA dedi ki...

ooyyyy diyorum başka bişe demiyorumm...harikaa

pembe tatlar dedi ki...

Canım her ikiside sevdiğim ve sürekli tükettiğim lezzetler...
Ellerine sağlık mutlu hafta sonları:)

Arzu dedi ki...

Her ikiside iftar için harika. Ellerine sağlık. Sevgiler...

Mahperi dedi ki...

İkiside harika görünüyor. Ellerine sağlık.

lavantin dedi ki...

Kizatmaya hayir diyecek Türk var mi? Bence yoktur. Her mevsime her sofraya yakisiyor.
Ellerine saglik...

PRATİK SÜTLÜ TATLI

Sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz en kolay muhallebi MALZEMELER: 1 lt süt 1 bardak un 1 bardak seker 1 kutu krema vanilya meyve ...