25 Aralık 2008 Perşembe

KABAK SALATASI

Beğendiğim bir salata tarifi daha:
MALZEMELER:
3 adet kabak
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
1 kase yoğurt
2 çorba kaşığı mayonez
1 çay bardağı ceviz ve tuz
YAPILIŞI:
Kabaklar rendelenir,zeytinyağında suyunu salıp çekinceye kadar sotelenir ,biraz soğuduktan sonra sarmısaklı yoğurt ,mayonez ve iri kırılmış cevizle birlikte karıştırılıp servis tabağına alınır, istenirse dereotuyla süslenebilir.

Hiç yorum yok:

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...