23 Ekim 2008 Perşembe

FIRINDA LEVREK

Bu tarif için ölçü damak zevkine ve kişi sayısına göre değişir ben balıkları iyice yıkayıp bir süre tuzlayıp süzgeçte bıraktım,daha sonra biraz sıvıyağ gezdirip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinin üzerine bolca yuvarlak doğranmış soğan koyup üzerlerine balıkları dizdim,kırmızıbiber,karabiber, maydanoz ,domates ve limon dilimleriyle süsleyip fırınladım,pratik ve lezzetli bir balık kolay gelsin,afiyet olsunnn...

5 yorum:

sarımutfak dedi ki...

ımm nefis olmuşlar sıra sıra dizilmişler ye beni diyorlar
ellerine sağlık cnm

Düşlerimin İNCİSİ dedi ki...

hani denizden ne çıksa yerim levrek müthiş bir lezzet eline sağlık sevgiler

Huriye dedi ki...

himmm sahane görünüyorlar,balik sezonu basladi bol bol yiyelim...sicacik sevgiler...

benimyemeklerim dedi ki...

canım balık süper olmuş.ellerine sağlık.hayırlı cumalar ve güzel haftasonları diliyorum

hdidem95 dedi ki...

ellerine sağlık dilekcim nefiss hayırlı cumalar sevgiler

PRATİK SÜTLÜ TATLI

Sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz en kolay muhallebi MALZEMELER: 1 lt süt 1 bardak un 1 bardak seker 1 kutu krema vanilya meyve ...