SALÇALI BİFTEK
kişi sayısına göre biftek 
2 tane kuru soğan,(tercihen 1 avuç arpacık soğan) 
4-5 tane sivri biber 
2 tane domates 
2 kaşık salça
sıvıyağ-tereyağ 
istenirse 1-2 patates 
karabiber-tuz -kekik
YAPILIŞI: 
Öncelikle az sıvıyağda etlerin her iki tarafını da kızartıyorum (ben düdüklü tencerede yapıyorum) daha sonra etleri dizip üzerine sıcak su ile sulandırdığım salçayı, 2 tane doğranmış patatesi, doğranmış domatesleri, biberleri, 1 kaşık kadar tereyağını,tuzunu ve karabiberini ekleyip tencereyi kapatıyorum düdüğü kapattıktan sonra 15 dakikada etlerimiz hazır,AFİYET OLSUN...
Yorumlar