HAMSİ FIRINDA




hamsileri tamamen kılçıklarından ayıklayıp bol suyla yıkayıp tuzluyorum,2 taneyi birbirine yapıştırıp piyazlık doğradığım 2-3 soğanın üzerine diziyorum.Üzerine limon-domates-maydanoz birazda sıvıyağ gezdirip fırınlıyorum.


Yorumlar

NEŞELİ MUTFAK dedi ki…
GÖRSEL BİR ŞÖLEN OLMUŞ ELLERİNE

SAĞLIK CANIM.
Sevil Şahin dedi ki…
Becerikli Arkadaşım Merhaba ;
http://birseninmutfagi.com
Ve
http://birdemliksohbet.blogspot.com
Tarafından 15 aralık 2009 ve 15 ocak 2010 tarihleri arasında KEK KALIBI KULLANILARAK HAZIRLANAN TARİFLER YARIŞMASI yapılacaktır.
Hazırlamış olduğumuz tarifleri görselliğine önem vererek yayınlayıp tarifinide sitenizde yayınlamanız şarttır.Kekinizin resmini ve tarifini http://softbowlsilikonkekkaliplari.blogspot.com/ sitemizde yayınlanacaktır.
16 ocak 2010 - 1 subat 2010 tarihleri arasında oylama yapılacaktır.
1 subat saat 14:00 de birinci açıklanıp hediye olarak SOFT BOWL KEK KALIPLARI gönderilecektir.
Bu yazıyı okuyan tüm site sahipleri DAVETLİDİR....

SİTEMDEKİ BANNER KODUMUZUDA SİTENE EKLERSEN SEVİNİRİM…
Özgür Şef dedi ki…
Genelde hamsi kızartması yaparım ama bu tarfi ve görüntüler ilk fırsatta denemem gerektiğini ve bloga eklemem gerektiğini söylüyor.. ellerineze sağlık..
Pembe Tatlar dedi ki…
sonrada afiyetle mideye indiriyorsun:)))

Ellerine sağlık canım...
Adsız dedi ki…
Ellerine saglik muhtesem görünüyor hamsicikler:)))


Sevgilerle

Ekin Mutfagi by Elif
Bulbulunyeri dedi ki…
Canım,
ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Dilerim hepsini yememişsinizdir, bugün yemeğe size uğramayı düşünüyorum.:)
Sevgiyle kal.
nanekokusu dedi ki…
harika olmuş ellerine sağlık
urfadan sevgiler selamlar...
Balığa hiç hayır diyemem.Görüntü süper..Ellerine sağlık canım.Sevgiler..