15 Haziran 2016 Çarşamba

RAMAZAN MENÜ ÖNERİLERİ -2-

 KURU FASULYE
ETLİ PİLAV 
TURŞU 
TİRAMİSU

 YAYLA ÇORBASI
PÜRELİ ET SOTE
KARIŞIK KIZARTMA
KATIKLI DOLMA 

ET SUYU İLE BUĞDAY ÇORBASI
ÇÖKERTME KEBABI 
SEBZELİ BULGUR PİLAVI 
BİCİ BİCİ

 TAVUK SUYU ÇORBA
IZGARA KÖFTE - PATATES KIZARTMASI 
PİLAV 
BUĞDAY SALATASI

 TARHANA ÇORBASI 
TAZE FASULYE
KIYMALI MAKARNA 
İRMİKLİ ŞEKERPARE

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...