12 Ekim 2013 Cumartesi

TAVUK SARMA




MALZEMELER: 


  • 2 parça göğüs eti (enine kesilip 4 parça olacak) 
  • garnitür (havuç-kabak-bezelye)
  • 1 br süt 
  • 1 dolu kaşık un  
  • tereyağ 
  • tuz-karabiber 

YAPILIŞI:  

  • Öncelikle sebzeleri istediğiniz ölçülerde kesip hafif soteliyoruz  
  • beşamel sos için  tereyağda kavurduğumuz unun üzerine su veya süt ekleyip  kaynatıyoruz ılınmaya bırakıyoruz. 
  • Enine kestiğimiz göğüs etlerini biraz dövüp 1 kaşık beşamel sos koyuyoruz üzerine garnitürleri koyup tavukları rulo yapıyoruz herhangi bir iple bağlayıp tavada kızartıyoruz. 
  • afiyet olsuunnn..

BURSA'dan MAGGİ LEZZET TIR' ı GEÇTİ...


MAGGİ PİLAV TAVUK FESTİVALİ' nde sevgili ELİF KORKMAZEL ile buluştuk, harika 2 gün geçirdik, biz çok eğlendik. Yüzlerce insana tavuklu pilav ve bir sürü TUPPERWARE - FAİRY ve MAGGİ 'nin ürünleri dağıtıldı, yarışmalar harikaydı, BİZ de ANNEMİNELİ Zehra ablamla konuklara yemek yaptırdık. MAGGİ ile çok güzel lezzetler çıktı.




BAYRAM TATLILARI