5 Aralık 2008 Cuma

TRAMİSU

MALZEMELER:
1 kakaolu hazır pasta keki
KREMASI:
Yarım litre süt
1 yumurta sarısı
3 fincan toz şeker
3 fincan un
1 paket labne peynir
vanilya
ISLATMAK İÇİN:
1 Bardak süt veya su
1 yemek kaşığı dolusu tozşeker
1 yemek kaşığı nescafe
YAPILIŞI:
krema malzemeleriyle muhallebi pişirilir, biraz ılındıktan sonra 1 paket vanilya ve labne peynir eklenip mikserle iyice çırpılır.Kek hazırlanan nescafeli suyla ıslatılır ve araya kremanın yarısı sürülür diğer yarısı üzerine kaplandıktan sonra bolca kakao ekilir.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...