4 Şubat 2008 Pazartesi

KABAK TATLISI

MALZEMELER:2 kilo kabak,4 bardak tozşeker,dövülmüş ceviz.
YAPILIŞI:kabaklar dilimlenip kabukları soyulur,tencereye dizilir istenirse üzerine şekeri dökülüp birkaç saat bekletilip pişirilir, istenirse de hemen kısık ateşe konup suyunu salıp çekinceye kadar pişirilebilir.KABAKLAR yumuşayınca fırın kabına alınıp üstleri kızarıncaya kadar fırınlanır.İri dövülmüş cevizle servis yapılır..AFİYET OLSUUUNNNN.....

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...